14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Mehedinţi: Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat, ieri, 11 percheziții la locuințele unor persoane din comuna Vlădaia, bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate unelte și material lemons.
Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi sustras material lemons din pădurile situate în împrejurimile comunei Vlădaia.
În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat circa 12 metri cubi de material lemnos, esență salcâm, și mai multe motofierăstraie.
De asemenea, au fost identificați doi bărbați de 35, respectiv, 39 de ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi de material lemons.
Persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, ulterior față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ocazie cu care au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând ca la data de 13.02.2018 să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS