Mehedinţi: Reţinuţi pentru furt din locuinţăPoliţiştii Postului de Poliție Cujmir au reţinut doi bărbați de 45 de ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o locuinţă situată pe raza comunei Punghina. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mehedinți.

Poliţiştii Postului Cujmir au identificat, ieri, doi bărbați de 45 de ani, bănuiţi de furt din locuinţă. În fapt, la data de 28.12.2017, cei în cauză ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-un imobil situat pe raza comunei Punghina, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (două plasme, pături, lenjerii și aparatură electronică).


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mehedinți. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaților și pentru recuperarea prejudiciului.


Comenteaza acum

Alte stiri

23 ianuarie 2019

Mehedinţi: 60 de sancţiuni rutiere au fost aplicate marţi

Activităţile preventive desfăşurate în ultimele 24 de ore, de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier din cadrul I.P.J. Mehedinți s-au materializat în controlarea a 78 de autovehicule si legitimarea unui număr de 85 persoane, fiind aplicate 60 ...

Sumarul ediției de joi, 24 ianuarie 2019

Top