12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Mehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți au depistat, ieri, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Găiești, județul Dâmbovița, în timp ce conducea pe D.N.6, un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost suspendat.
Tot ieri seară, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin – Biroul Ordine Publică au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiu, în timp ce conducea pe Calea Tîrgu Jiului un autoturism, fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat în România, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Ieri după amiază, polițiștii din Vînju Mare, pe timpul executării unei acțiuni pe linie rutieră, au depistat un bărbat în vârstă de 69 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea pe strada Rahovei din orașul Vînju Mare un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Persoana în cauză a refuzat să fie condusă la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin pentru prelevarea de mostre biologice, pe numele acesteia fiind întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS