Acasă Local Mehedinţi Acţiuni ale poliţiştilor mehedinţeni în târguri

Acţiuni ale poliţiştilor mehedinţeni în târguri

-

Polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, au fost prezenți în acest weekend, în târgurile de pe raza comunelor Pătulele și Cujmir şi în zona adiacentă acestora, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare (carne, ouă, lapte şi altele).
În două zile, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei.
Acțiunea a fost desfășurată pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele), în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.
La activități au participat și reprezentanții Direcției Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Mehedinți.
Astfel, în această perioadă au fost efectuate două acţiuni de control, în cadrul cărora au fost verificate 32 de societăţi comerciale şi 43 de persoane fizice.
În urma acțiunilor, echipele de control au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.200 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....