Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Prinsă în flagrant furând dintr-un magazin

Mehedinţi: Prinsă în flagrant furând dintr-un magazin

-

O femeie, de 50 de ani, este cercetată de către polițiștii mehedințeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de o persoană de sex feminin, în vârstă de 50 de ani, bănuită  de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.
Persoana în cauză a fost surprinsă, ieri, de către agentul de pază al unei societăți comerciale în timp ce sustrăsese o pereche de cercei și două parfumuri dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în valoare de circa 150 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a femeii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se dădeau drept polițiști și jefuiau străini

Patru bărbaţi care se dădeau drept poliţişti şi jefuiau străini au fost prinşi în flagrant duminică, după ce solicitaseră unui cetăţean italian...