O femeie, de 50 de ani, este cercetată de către polițiștii mehedințeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de o persoană de sex feminin, în vârstă de 50 de ani, bănuită  de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.
Persoana în cauză a fost surprinsă, ieri, de către agentul de pază al unei societăți comerciale în timp ce sustrăsese o pereche de cercei și două parfumuri dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în valoare de circa 150 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a femeii.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.