17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Peste 245 de sancţiuni contravenţionale în 72 de ore

Mehedinţi: Peste 245 de sancţiuni contravenţionale în 72 de ore

Polițiștii rutieri mehedinţeni au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, aplicând peste 245 de sancțiuni ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au reţinut 33 de permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.
În perioada 25 – 27 august a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe întreaga reţea de drumuri în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum și pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Astfel, poliţiştii au aplicat  249 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 69.310 de lei, dintre care 24 au fost pentru nepurtarea centurii de siguranţă, iar 64 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 33 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză şi pentru consum de alcool. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS