17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Aproape 300 de sancţiuni contravenţionale, aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie

Mehedinţi: Aproape 300 de sancţiuni contravenţionale, aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie

Poliţiştii rutieri mehedinţeni au acţionat, în perioada 18-20 august, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, aplicând un număr de 297 sancţiuni contravenţionale ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute un număr de 33 permise de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare.
În această perioadă, poliţiştii rutieri au acţionat pe întreaga reţea de drumuri în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau conduc sub influenţa băutirilor alcoolice.
Poliţiştii mehedinţeni au aplicat 31 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 11 pentru depăşiri neregulamentare.
Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate în acest week-end este de 52185 lei.
Ca măsură tehnico-administrativă, în această perioadă au fost reţinute în vederea suspendării 31 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, a limitelor legale de viteză şi pentru consum de alcool.
De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS