22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Trei trenuri blocate din cauza unor copaci căzuţi pe calea ferată

Mehedinţi: Trei trenuri blocate din cauza unor copaci căzuţi pe calea ferată

De la cod roşu de caniculă la furtuni violente! Trei trenuri de persoane au fost blocate, în această seară, în Drobeta Turnu Severin, din cauza mai multor copaci rupţi de vijelie care, în cădere, au rupt firele de alimentare cu energie electrică.

Potrivit CFR Infrastructură, circulaţia feroviară a fost oprită temporar între staţiile Gura Văii – Drobeta Turnu Severin, unde mai mulţi copaci au fost rupţi de vijelie, iar în cădere au rupt firele de alimentare cu energie electrică şi s-au prăbuşit pe calea ferată.

Trei trenuri de călători au staţionat în Drobeta Turnu Severin până la finalizarea operaţiunilor de intervenţie: unul care circula pe ruta Orşova-Craiova, altul pe ruta Bucureşti-Timişoara şi cel de-al treilea circula în relaţia Curtici-Bucureşti.

Personalul feroviar a intervenit cu drezine pantograf, pentru remedierea deranjamentului tehnic la firul de contact.

Probleme similare s-au înregistrat şi între staţiile Petroşani – Crivadia (Reg. CF Timişoara), Deda – Răstoliţa – Lunca Bradului (Reg. CF Braşov) şi Şuncuiuş – Vadu Crişului (Reg CF Cluj), unde traficul a fost reluat în condiţii de siguranţă.

Potrivit CFR Infrastructură, la ora 19.24, circulaţia feroviară a fost reluată între staţiile Gura Văii – Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS