Acasă Local Mehedinţi Incendiul din Parcul Domogled nu a fost încă lichidat

Incendiul din Parcul Domogled nu a fost încă lichidat

-

Incendiul din Parcul naţionale Domogled –  Cerna se manifestă în continuare în zonele alpine. Se acxţionează neîntrerupt cu elicopterul IGAV, dotat cu dispozitiv special de stingere, însă acţiunea este zadarnică din cauza temperaturilor ridicate. Pompierii supraveghează baza versantului muntelui pentru a elimina riscul propagării în pădurea de foioase. ISU Mehedinţi a fost foarte solicitat în ultimele 48 de ore cu incendii de intensitate foarte mare, în multe locuri pe perioade lungi de timp şi care au necesitat aducerea de acasă a turelor libere. Temperaturile extreme vor continua şi în zilele următoare, iar pompierii sunt pregătiţi să intervină pentru lichidarea incendiilor din judeţ.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.