Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit, ieri după amiază, cu şase pompieri militari şi o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale), în localitatea Bistrețu, comuna Devesel. Pentru stingerea incendiului au acționat și trei voluntari din cadrul S.V.S.U. Devesel. Pompierii au limitat şi stins incendiul, care a cuprins un adăpost de animale de circa 9 mp, construit din lemn și chirpici cu învelitoare din plăci de azbociment, salvând casa de locuit din imediata vecinătate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise.
Tot ieri, Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu şase pompieri militari şi o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în comuna Pristol. Alături de pompieri, pentru stingerea incendiului au acționat și trei voluntari din cadrul S.V.S.U. Pristol. Pompierii au stins incendiul, care risca să se extindă la gospodăriile populației din vecinătate, flăcările cuprinzând circa 2 ha de vegetație uscată și gunoi menajer. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.