Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Conducerea Secției de Drumuri Naționale Turnu Severin a fost destituită

Mehedinţi: Conducerea Secției de Drumuri Naționale Turnu Severin a fost destituită

-

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat joi, 08 iunie, o vizită în județul Mehedinți pentru a inspecta situația infrastructurii rutiere din această zonă. În urma acestei vizite a constatat nereguli care există de mai mult timp pe sectoarele administrate de Secția de Drumuri Naționale Turnu Severin. În consecință, Directorul DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a decis destituirea conducerii tehnice a acestei secții – directorul și directorul Adjunct).
Principala abatere a constat în nerespectarea ordinului de începere a lucrărilor de întreținere curentă dat de DRDP Craiova. De asemenea, s-au mai constatat deficiențe la marcajele căilor de rulare, a semnalizării rutiere și lipsa unor elemente privind siguranța circulației. În plus, parapeții viaductelor de pe Clisura Dunării nu erau vopsiți, iar lucrările de igienizare și toaletare a copacilor de pe marginea carosabilului nu erau efectuate.
Pentru o perioadă de 30 de zile a fost desemnată o conducere interimară care în cel mai scurt timp trebuie să ia măsuri pentru remediera situațiilor constatate cu ocazia vizitei ministrului transporturilor în județul Mehedinți.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Sunt posibile discuţii cu şefii sau oficialii unor instituţii, însă pe tonuri ridicate şi cu multă implicare emoţională. Fiţi prudent şi...