Mehedinţi: Prinşi în flagrant în timp ce furau bunuri dintr-un apartamentPoliţiştii din Mehedinţi și cei ai Direcției Operaţiuni Speciale a Poliției Române au prins în flagrant doi bărbați, în timp ce sustrageau mai multe bunuri dintr-un apartament. Cei doi au fost reținuți, iar banii, bijuteriile, ceasurile, precum şi dispozitivele artizanale folosite la efracție, găsite asupra lor, au fost ridicate.

Joi, 25 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinţi și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant, doi bărbați, de 37 și 49 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-un apartament. Banii, bijuteriile şi ceasurile sustrase sunt estimate la 10.000 de lei.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru audieri, fiind cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Faţă de aceștia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de luare a măsurilor legale.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 aprilie 2019

Mehedinţi: Prins băut la volan

Poliţişti din cadrul Postului Cujmir au depistat, ieri, în trafic un bărbat de 39 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza satului Cujmirul Mic, după ce a consumat băuturi alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, ...

Sumarul ediției de marţi, 23 aprilie 2019

Top