10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Accident rutier cu pagube materiale însemnate la Drobeta Turnu Severin

Mehedinţi: Accident rutier cu pagube materiale însemnate la Drobeta Turnu Severin

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată telefonic, luni, în jurul orei 14.20, de către un participant la trafic cu privire la faptul că pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, în apropierea de intersecția cu strada Smârdan, a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale.
La fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, constatând că un tânăr de 24 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul ce circula în faţa sa, condus de un bărbat de 37 ani, din aceeaşi localitate, intrând în coleziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme, precum și zgârierea unui număr de 49 de borduri, distrugerea a 2 ștuţuri de apă și deteriorarea unui capac ce acoperă pompele de apă de pe domeniul public.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul auto în vârstă de 24 de ani a fost sancționat contravențional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS