10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiUPDATE - Mehedinţi: Şase minori şi doi adulţi răniţi într-un accident pe DJ 562

UPDATE – Mehedinţi: Şase minori şi doi adulţi răniţi într-un accident pe DJ 562

UPDATE 16:56  ISU Drobeta anunţă că, în urma accidentului, au rezultat 8 victime: 6 copii şi 2 adulţi.

Dintre cei 6 copii, unul se afla în stare gravă, fiind preluat de elicopterul SMURD şi transportat la U.P.U din Craiova, ceilalti cinci au fost accidentaţi uşor, fiind transportaţi de către ambulanţele S.A.J la U.P.U din Dr. Tr. Severin pentru investigatii suplimentare.

Cei doi adulţi implicaţi în accident au fost răniţi uşor şi transportaţi la U.P.U din Dr. Tr. Severin: şoferul autoturismului de către o ambulanţă SMURD Vânju Mare, iar un cadru didactic, ce se afla în microbuz, de către o ambulanţă S.A.J.

Pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile de apărare împotriva incendiului la locul evenimentului şi au coordonat evacuarea şi transportarea victimelor.

15:27 Un accident rutier soldat cu patru răniţi, toţi minori, s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe DJ 562, în apropierea localităţii Izimşa din judeţul Mehedinţi. O victimă este în stare gravă. În accident a fost implicat un autoturism şi un microbuz. La faţa locului s-au deplasat 5 ambulanţe ale SAJ Mehedinţi, o ambulanţă SMURD şi elicopterul SMURD. De asemenea, la locul accidentului a ajuns şi autospecială a pompierilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS