Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Peşte fără documente legale confiscat de poliţiştii de frontieră

Mehedinţi: Peşte fără documente legale confiscat de poliţiştii de frontieră

-

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au confiscat 35 de kilograme de peşte, pe care un bărbat îl transporta în condiţii improrii şi fără a deţine documente legale. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unei misiuni de combatere a braconajului piscicol. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Porţile de Fier II au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Balta Verde, un autoturism marca Volkswagen. La controlul acestuia oamenii legii au găsit în portbagaj 35 de kilograme de peşte proaspăt din specia avat. Peştele, care era destinat comercializării, era transportat în condiţii improprii, în saci de rafie, iar şoferul maşinii nu deţinea documente de provenienţă. Marfa fost confiscată şi predată unei societăţi comerciale autorizate conform prevederilor legale. Proprietarul ei, un bărbat de 52 de ani, este cercetat pentru deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale a pestelui.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.