Poliţiştii Formaţiunii Rutiere din Vânju-Mare au fost sesizaţi, ieri, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza oraşului. Potrivit poliţie, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Corlățel, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din orașul Vînju Mare, la intersecția cu strada Târgului, nu a respectat semnificația indicatorului OPRIRE intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de către un bărbat, din orașul Vânju Mare, sat Orevița Mare, județul Mehedinți.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care a fost transportat la Spitalul de Urgență Județean Mehedinți în vederea acordării de îngrijiri medicale . Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ . În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.