Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Peste 400 de sancţiuni contravenţionale, aplicate şoferilor indisciplinaţi

Mehedinţi: Peste 400 de sancţiuni contravenţionale, aplicate şoferilor indisciplinaţi

-

Timp de trei zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ Mehedinţi, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 400 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 98 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 28 de permise de conducere.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.
Astfel, poliţiştii au aplicat 409 sancţiuni contravenţionale, dintre care 98 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum, 7 sancţiuni pentru lipsă acte, o sancţiune pentru defecţiuni tehnice constatate, 6 pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depăşire, 46 de sancţiuni pentru neutilizarea centurii de siguranţă, restul abaterilor fiind aplicate la alte acte normative..
Au fost reţinute în vederea suspendării 28 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi nerespectarea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...