Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, au fost sesizaţi la data de 06.08.2016, de către  o persoană de sex feminin, în vârstă de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, cu privire la faptul că aflându-se pe un stadion din municipiu, unde se antrena, a lăsat o geantă agățată în gardul împrejmuitor în care avea un telefon în valoare de aproximativ 1.000 de lei, geantă ce i-a fost sustrasă de persoane neidentificate.
Având în vedere cele sesizate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au efectuat verificări în urma cărora, la data de 11.01.2017, aceştia au identificat doi tineri de 17, respectiv, 18 ani,  ambii din Drobeta Turnu Severin, bănuiţi de comiterea furtului, telefonul fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate.
Pe numele persoanelor în cauză a fost întocmit dosar penal aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.