Mehedinţi: Pompierii au deblocat din nămeţi o ambulanţă care preluase un pacientDetașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit azi noapte cu patru pompieri militari și o autospecială de decontaminare, în localitatea Jidoștița – Zona Matorăți, comuna Breznița de Ocol, pentru deblocarea unei ambulanțe S.A.J. rămasă înzăpezită, în timp ce se deplasa la un caz. După deblocarea ambulanței, a fost preluat și pacientul, de la locuința acestuia, de către echipajul de pompieri și predat echipajului de ambulanță, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Drobeta Turnu Severin.

Efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au efectuat patrulări, în vederea identificării persoanelor fără adăpost. Trei dintre persoanele identificate au fost transportate la adăpostul de persoane din localitatea Halânga, iar alte două persoane au refuzat transportul.


În această dimineaţă, în adăpostul amenajat din localitatea Halânga, se aflau cazate 10 persoane (nouă bărbați şi o femeie).


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 24 mai 2019

Top