Mehedinţi: Razii pe şoselele din judeţÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere, şi 3 certificate de înmatriculare.


Astfel, 16 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 27 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 4 sancţiuni au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice constatate, iar 9 sancţiuni pentru lipsă acte. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 31.375 lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

4 martie 2019

Dolj: Peste 160 de sancţiuni, aplicate ieri

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova şi formaţiunilor rutiere au executat, ieri, o acţiune pe principalele drumurile naţionale şi ...

Sumarul ediției de marţi, 19 martie 2019

Top