Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Acţiune de prevenţie a poliţiştilor în municipiul Orşova

Mehedinţi: Acţiune de prevenţie a poliţiştilor în municipiul Orşova

-

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Mehedinţi, împreună cu șeful biroului O.P. Urban și Compartimentul Proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Orşova , au organizat ieri o acțiune preventivă în rândul cetățenilor.
Acţiunea a avut ca scop prevenirea înșelăciunilor prin metoda „Accidentul”, responsabilizarea persoanelor vârstnice, potenţiale victime ale acestor infracţiuni prin adresarea de sfaturi utile şi adoptarea unor atitudini responsabile şi de autoprotecţie.
Acțiunea s-a desfășurat la sediul Primăriei din municipiul Orșova unde, în prezența primarului, a șefului și lucrătorilor Poliției locale și cetățenilor au avut loc discuții interactive, prezentarea de exemple din cazuistica politiei și sfaturi preventive.
În vederea continuării activităților poliţiştii s-au deplasat la Oficiul Poștal din municipiului Orşova unde, în prezența dirigintelui de poștă, au purtat discuții cu toți factorii poștali din municipiu în scopul prevenirii acestui gen de înșelăciune.
Având în vedere faptul că cele mai multe victime ale infracțiunii de înșelăciune sunt persoane vârstnice, angajații Oficiului Poștal ne-au asigurat că ne vor sprijini în informarea și responsabilizarea cetățenilor, atât cu ocazia distribuirii pensiilor, cât și în diversele dialoguri pe care le au cu cetățenii.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.