10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiIntervenţii ale pompierilor mehedinţeni

Intervenţii ale pompierilor mehedinţeni

În ultimele 24 de ore, pompierii mehedinţeni au intervenit la opt situaţii de urgenţă şi 14 urgenţe medicale.

La ora 9:30, Garda de Intervenție Baia de Aramă a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și 3 subofițeri, în com. Ponoarele, pe DJ670, pentru îndepărtarea de pe carosabil a nisipului și pietrișului depuse în urma căderilor de precipitații. Exista pericol de derapare pentru autovehicule și producerii unor accidente. La intervenție a participat și S.V.S.U. Ponoarele cu 2 voluntari.

La ora 10:23, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și patru subofițeri, în comuna Punghina, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 2 ha vegetație uscată și miriște. Exista pericolul de propagare a incendiului la culturile de lucernă. La intervenție a participat și S.V.S.U. Punghina cu 2 voluntari.

La ora 11:40, Garda de Intervenție Baia de Aramă a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o ambulanța SMURD, cu nouă subofițeri, în orașul Baia de Aramă, pentru îndepărtarea unui cuib de gărgăuni aflat în podul unei case de locuit.

La ora 16:57, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și cinci subofițeri, în sat Fântâna Domnească, comuna Prunișor,  pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars circa trei ha vegetație uscată.

La ora 17:53, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și patru subofițeri, în sat Scorila, com. Vlădaia, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 10 ha vegetație uscată. Exista pericolul de propagare a incendiului la un adăpost de animale și culturi de cereale. La intervenție a participat și S.V.S.U. Vlădaia cu 2 voluntari.

La ora 18:06, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și 3 subofițeri, în sat Dobra, comuna Bălăcița, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. două ha vegetație uscată. Exista pericolul de propagare a incendiului la casele de locuit aflate în marginea satului

La ora 19:55, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și patru subofițeri, în comuna Rogova, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 200 mp vegetație uscată. Incendiul degaja o cantitate mare de fum care îngreuna circulația rutieră pe DN 56A.

La ora 21:56, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și patru subofițeri, în comuna Vlădaia, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 300 mp vegetație uscată. Exista pericolul de propagare a incendiului la culturi agricole. La intervenție a participat și SVSU Vlădaia cu 4 voluntari.

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la alte 14 urgenţe medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS