24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiDoljean urmărit pentru tentativă de omor, prins la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I

Doljean urmărit pentru tentativă de omor, prins la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un cetăţean român, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă, acesta fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat, ieri după amiază, pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră, D. Cristian, în vârstă de 46 de ani, cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Dolj. În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele bărbatului există un mandat de arestare preventivă emis de către Tribunalul Dolj, din data de 07.07.2016, acesta fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Bărbătul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurile legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS