2.104 persoane şi-au găsit un loc de muncă
2.104 persoane şi-au găsit un loc de muncă

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Mehedinţi a transmis că sunt vacante în judeţ 32 de locuri de muncă, în următoarele meserii: ajutor bucătar – 2, bucătar – 2, lăcătuş mecanic – 5, mecanic auto – 5, ospătar – 4, electrician auto – 1, pregătitor vopsitor – 1, frizer – 1, sudor – 5, vopsitor industrial – 5, spălător auto – 1.
În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de calificare/recalificare în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în anul 2016 vor fi organizate cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii si specialitati: baby sitter, barman, coafor, cofetar-patiser, comerciant-vanzator marfuri alimentare, confectioner asamblor articole din textile, fierar-betonist, montator prefabricate, ingrijitor batrani la domiciliu, lucrator in structuri pentru constructii, lucrator in comert, lucrator in cultura plantelor, lucrator in cresterea animalelor, lacatus mecanic, manager proiect, manichiurist-pedichiurist, ospatar(chelner), vanzator in unitati de alimentatie, zidar-pietrar-tencuitor şi zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor.

Practic, şomerii înregistraţi în bazele noastre de date se pot înscrie la oricare dintre cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252 / 319029.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.