22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Incendiu la o anexă dospodărească din Pătulele

Mehedinţi: Incendiu la o anexă dospodărească din Pătulele

Pompierii din cadrul ISU„Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 13 urgenţe medicale şi  pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Pătulele.

În cursul nopţii trecute, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a fost solicitat să intervină,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gopsodărie din localitatea Pătulele. A fost alertată Staţia de Pompieri Vânju Mare, care a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea incendiului ce se manifesta la o anexă gospodărească, existând pericolul de propagare a incendiului la casa de locuit din apropiere. Incendiul a cuprins două anexe, construite din lemn, pe o suprafață de cca. 36 mp şi a fost stins de către pompieri după aproximativ o oră. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere.

De la începutul acestui an şi până în prezent, pompierii mehedinţeni au intervenit pentru stingerea a 53 de incendii izbucnite la locuinţe şi anexe gospodăreşti, 13 dintre acestea fiind generate de folosirea intenţionată a sursei de aprindere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS