12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Rutieriştii au aplicat peste 150 de sancţiuni contravenţionale în 24 de ore

Mehedinţi: Rutieriştii au aplicat peste 150 de sancţiuni contravenţionale în 24 de ore

Acţiunile preventive desfăşurate în ultimele 24 de ore au condus la aplicarea a 159 de sancţiuni contravenţionale asupra celor ce nu  au respectat legislaţia rutieră,

Echipajele de poliţie rutieră mehedinţene au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere ce au loc pe raza județului.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi s-au materializat în controlarea a 182 autovehicule și legitimarea unui număr de 197 de persoane, fiind aplicate 159 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.060 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, în ultimele 24 de ore, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 17 sancţiuni contravenţionale; abateri săvârşite de pietoni – 7 sancțiuni; nerespectarea regimului vitezei de deplasare pe drumurile publice – 15 sancțiuni; lipsă acte- 5 sancțiuni; defecțiuni tehnice constatate-4 sancțiuni.
În cadrul acţiunilor desfășurate, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 2 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în vederea combaterii abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS