21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiISU "Drobeta" recrutează candidaţi pentru înscrierile la şcolile de pompieri

ISU „Drobeta” recrutează candidaţi pentru înscrierile la şcolile de pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2016.
Pentru pompieri, în sesiunea din acest an, au fost scoase la concurs 274 de locuri. Dintre acestea, 50 de locuri pentru ofiţeri pompieri, în cadrul  Facultăţii de Pompieri a Academiei de Politie „Al.I.Cuza”-  şi 224 de locuri pentru subofiţeri pompieri şi maiştri militari, în cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti din judeţul Prahova.
Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi bărbaţi, cu excepţia locurilor prevăzute pentru Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie  şi pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale, unde pot candida şi femei.
Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, valoarea taxei de înscriere, tematica şi bibliografia se pot obţine la Biroul Resurse Umane din cadrul ISU „Drobeta” sau pe pagina www.isumehedinti.ro, secţiunea> Despre noi/Organizare/Carieră. Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere la Facultatea de Pompieri se primesc de către Biroul  Resurse Umane până la data de 27 mai a.c.,  iar pentru Şcoala de subofiţeri, până la data de 29 iulie a.c.
Înscrierile se fac la sediul ISU „Drobeta” din municipiul Dr.Tr.Severin, str. Portului, nr. 2, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 şi 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS