11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Aproape 500 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Mehedinţi: Aproape 500 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind circulaţia pietonilor, starea tehnică a autovehiculelor, respectarea prevederilor privind depășirea, legalitatea transportului de marfă și persoane, precum și combaterea imigrației ilegale și a traficului de persoane.

Poliţiştii au controlat 712 autovehicule şi au legitimat un număr de 854 persoane, constatând 498 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 103 șoferi care nu au respectat limita legală de viteză, precum și 51 conducători auto care nu purtau centura de siguranță. Totodată polițiștii au aplicat o sancțiune pentru defecțiuni tehnice constatate. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 77.745 de lei. Au fost reținute 26 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS