16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAcţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 12 urgenţe medicale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie şi pentru îndepărtarea riscului de cădere a unei bucăţi de tablă din compunerea unui acoperiş.

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin s-a deplasat aseară cu o autospecială de intervenţie cu apă și spumă şi o autospecială de salvare de la înalțime, pentru îndepărtarea unui element de construcție de pe acoperişul unui bloc de locuinţe, din municipiu, str. Brîncoveanu, nr. 34. Elementul de construcţie, desprins, punea în pericol trecătorii. Datorită intervenţiei pompierilor, riscul de cădere a unei bucăţi de tablă din acoperişul blocului a fost eliminat.

Azi dimineaţă, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Ilovăț. Incendiul a cuprins anexa gospodărească, utilaje și scule de tâmplarie și 20 de păsări. La stingerea incendiului a participat și S.V.S.U. Ilovăț cu 3 voluntari. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric determinat de un conductor electric defect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS