8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 146 sancţiuni aplicate de poliţiştii de la Rutieră în patru ore

Mehedinţi: 146 sancţiuni aplicate de poliţiştii de la Rutieră în patru ore

Timp de 4 ore, poliţiştii de la rutieră au urmărit combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere precum viteza, depăşirea, consumul de alcool la volan şi transportul neautorizat de persoane şi marfă

Ieri, între orele 15.00-19.00, poliţiştii structurilor de poliţie rutieră au acţionat pe principalele sectoare de drumuri naţionale şi judeţene, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere ce au drept consecinţă rănirea gravă sau chiar pierderea de vieţi omeneşti.
Peste 40 de poliţişti cu 12 autospeciale au monitorizat traficul rutier ocazie cu care au fost aplicate 146 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 37.795 de lei.
În cadrul activităţilor au fost controlate 223 de autovehicule, 28 dintre aceste fiind de transport marfă şi persoane, au fost reţinute 5 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.
Sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului Rutier, zilnic, peste 80 de poliţişti şi jandarmi sunt angrenaţi în activităţi de menţinere a unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în municipiul Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS