27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: Unul dintre muncitorii prinşi sub un mal de pământ a murit

Mehedinți: Unul dintre muncitorii prinşi sub un mal de pământ a murit

Mai multe echipe de salvatori din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, astăzi, în jurul orei 10.00, pentru salvarea a trei persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.
Victimele, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 50 de ani, au fost surprinse de surparea unui mal de pământ în timp ce executau lucrări la sistemul de canalizare .
Pompierii au intervenit timp de o oră şi jumătate pentru salvarea persoanelor, două dintre victime fiind îngropate până la nivelul taliei, iar cea de-a treia fiind în totalitate surprinsă sub pământ. Misiunea salvatorilor a fost una deosebit de dificilă, întrucât exista pericol de surpare a marginilor şanţului. Cu eforturi deosebite din partea salvatorilor, s-a reuşit extragerea a două victime, conştiente, care au fost preluate de echipajele SAJ Mehedinţi şi transportate la UPU Dr. Tr. Severin. Pentru scoaterea celei de-a treia victime, pompierii au săpat timp de 45 de minute, aceasta fiind găsită la o adâncime de aproximativ trei metri. Ulterior efectuării manevrelor de resuscitare, persoana a fost declarată decedată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS