10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAcţiuni ale pompierilor mehedinţeni în ultimele 24 de ore

Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni în ultimele 24 de ore

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit în ultimele 48 de ore pentru stingerea a două incendii izbucnite la o gospodărie din comuna Căzăneşti şi la un apartament din municipiul Drobeta Turnu Severin, dar şi pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Seara trecută, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Căzăneşti. La faţa locului  s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, cu o autospecială cu apă şi spumă. Împreună cu voluntarii de la SVSU Căzăneşti pompierii au lichidat incendiul, pagubele materiale fiind circa 3 mc de material lemnos.

Tot ieri, pompierii mehedinţeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament din Drobeta Turnu Severin. La sosirea gărzii de intervenţie s-a constatat că pe aragaz a fost uitată o cratiţă, fapt ce a determinat arderea perdelei şi degradarea mobilierului şi a zugrăvelii pereţilor din bucătărie.
De asemenea detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a participat la misiuni de asigurare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor la manifestările cultural artistice organizate la Palatul Cultural „Teodor Costescu” din municipiu, dar şi la un accident rutier în care a fost implicată o autocisternă, fără încărcătură, pe centura ocolitoare a municipiului.
În ultimele 48 de ore,  paramedicii SMURD din cadrul ISU”Drobeta” au intervenit la 14 urgenţe medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS