12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Incendiu la un magazin din Cujmir

Mehedinţi: Incendiu la un magazin din Cujmir

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin din comuna Cujmir.

Noaptea trecută, la ora 23:08, Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă „Drobeta” a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un magazin din comuna Cujmir. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul StaţieiVânju Mare, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperișul unei case de locuit, dar şi în interiorul unui magazin mixt aflat în casa respectivă.
Incendiul a cuprins acoperișul, pe o suprafață de circa 30 mp, gardul, tâmplăria magazinului, a deteriorat pereții magazinului, precum și marfa depozitată în interior. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, fiind salvat restul casei de locuit (un hol și alte 3 camere). La intervenție a participat și primarul comunei Cujmir cu trei cetățeni. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
În ultimele 24 de ore, paramedicii SMURD din cadrul ISU”Drobeta” au intervenit la zece urgenţe medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS