6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiBărbatul care a băgat în comă un poliţist din Mehedinţi şi-a snopit şi iubita în bătaie

Bărbatul care a băgat în comă un poliţist din Mehedinţi şi-a snopit şi iubita în bătaie

Dezvăluiri incredibile ies la iveală despre agresorul poliţistului din Mehedinţi, pe care l-a bătut până a intrat în comă. Bărbatul, extrem de violent, nu este la prima abatere. În urmă cu patru ani şi-a bătut iubita până a ajuns la spital, potrivit România TV. Tânăra s-a despărţit de acesta din cauza bătăilor repetate şi a plecat în Italia, însă mama acesteia povesteşte calvarul prin care a trecut fiica sa.

Mama fetei a povestit că bărbatul devenea extrem de violent şi îşi pierdea minţile ori de câte ori consuma alcool. „Fata mea a fost desfigurată de acest bărbat. A fost cu bestialitate bătută. A dat în ea s-o omoare, nu să mai scape”, a spus femeia.

După ultima bătaie, tânăra a stat internată o săptămână în spital. Individul a lovit-o cu pumnii și a târât-o de păr pe scările blocului. Tânăra a depus plângere la poliţie, iar bărbatul a primit interdicţia de a se mai apropia de ea. Însă şi aşa, ea trăia cu teamă, motiv pentru care a acceptat banii lui, 8.000 de lei, pentru a-şi retrage plângerea, ca să poată să-şi permită să plece în străinătate.
La patru ani după ce şi-a snopit iubita în bătaie, individul a lovit un poliţist care se află în comă. Între timp, agresorul a fost arestat preventiv, iar în fața porocurorilor nu a recunosct nimic din ce a făcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS