Acasă Local Mehedinţi Locuri de muncă vacante în judeţul Mehedinţi

Locuri de muncă vacante în judeţul Mehedinţi

-

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Mehedinţi a anunţat că astăzi sunt disponibile 46 de locuri de muncă, în următoarele meserii: administrator imobile – 1, confecţioner îmbrăcăminte – 20, muncitor necalificat confecţii – 20, spălător vehicule – 1, tehnician supraveghere video – 2, vânzător – 2.
În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de calificare/recalificare în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în anul 2016 vor fi organizate cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii și specialități: administrator pensiune turistica, baby sitter, barman, brutar, bucătar, camerista, coafor, cofetar-patiser, comerciant-vânzător mărfuri alimentare, confectioner asamblor articole din textile, consilier dezvoltare personala, dulgher-tamplar-parchetar, frizer, fierar-betonist, montator prefabricate, formator, îngrijitor bătrâni la domiciliu, inspector resurse umane, instalator instalații tehnico-sanitare și gaze, lucrător în structuri pentru construcții, lucrător în comerț, lucrător în cultura plantelor, lucrator in creșterea animalelor, lăcătuș mecanic, manager proiect, manichiurist-pedichiurist, operator introducere, validare si prelucrare date, ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație, sudor, zidar-pietrar-tencuitor şi zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor.
Practic, şomerii înregistraţi în bazele noastre de date se pot înscrie la oricare dintre cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.
Pentru anul 2016, conform planului de formare profesională, vor beneficia de servicii de calificare/recalificare gratuite cel puţin 966 şomeri înregistraţi, aceste forme de pregătire urmând a fi organizate prin furnizori de formare profesională autorizaţi, respectiv Centrul Regional de Formare Profesională Mehedinți.
Toate cursurile de formare profesională se organizează cu monitorizare pe o perioadă de 12 luni de la data absolvirii, perioadă în care şomerii absolvenţi trebuie angajaţi într-un procent de cel puţin 30%.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252 / 319029.

ȘTIRI VIDEO GdS

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia