11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Casă salvată de pompieri din incendiu la Malovăţ

Mehedinţi: Casă salvată de pompieri din incendiu la Malovăţ

În ultimele 24 de ore, pompierii mehedinţeni au intervenit la nouă urgenţe medicale şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit din localitatea Malovăţ.

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au fost solicitaţi azi noapte să intervină, în localitatea Malovăţ, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, care au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului la întregul acoperiş. Datorită intervenţiei pompierilor, incendiul a cuprins numai 4 mp din acoperişul casei. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic determinat de coşul de evacuare a fumului neprotejat termic faţă de materialele combustibile.
De la începutul acestui an, pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit pentru stingerea a opt incendii, dintre acestea trei au izbucnit ca urmare a coşurilor de fum de la case, neprotejate faţă de materialele combustibile din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS