13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiÎn weekend pompierii mehedinţeni au intervenit la 18 urgenţe medicale şi 2 incendii

În weekend pompierii mehedinţeni au intervenit la 18 urgenţe medicale şi 2 incendii

Un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare s-a deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Vânători. Datorită intervenţiei pompierilor, incendiul a cuprins numai 1 mp din plafonul construit din paiantă şi lemn al unei camere, fiind salvată casa de locuit. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic  determinat de coşul de evacuare a fumului neprotejat faţă de materiale combustibile din jur.

Pompierii din cadrul Staţiei Vânju Mare au fost alertaţi să intervină pentru salvarea unei persoane căzută într-o fântână,  în satul Gverdeniţa, comuna Bălăciţa. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de intervenţie, care, după ce primarul comunei a anunţat că persoana a fost scoasă în viaţă, acestea au fost întoarse din traseu.

Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin s-a deplasat cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cablurile unui stâlp electric stradal din municipiul Dr.Tr. Severin, str. Tabla Buţii. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la un tablou de distribuţie cu defecţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS