7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiElevi jandarmi în stagiu de practică la Jandarmeria Mehedinți

Elevi jandarmi în stagiu de practică la Jandarmeria Mehedinți

Nouă elevi aflați în anul II de studiu la Școala Militară de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani desfășoară în perioada 4 -12 ianuarie, al doilea stagiu de practică prevăzut în programa de învățământ, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Cei nouă elevi vor deprinde tainele muncii de jandarmerie în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului, unde au fost repartizați. Pe toată durata stagiului de practică, elevii vor fi îndrumați de tutori profesionali cu experiență, care le vor coordona activitatea de pregătire, astfel încât noțiunile teoretice și deprinderile practice dobândite să fie completate, prin confruntarea cu situațiile concrete întâlnite în teren.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalități de pregătire sunt: însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la misiunile încredințate, activitățile având drept scop aprofundarea și consolidarea cunoștințelor asimilate, formarea, dezvoltarea și perfecționarea deprinderilor practice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS