12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Depistat în timp ce fuma substanțe interzise

Mehedinţi: Depistat în timp ce fuma substanțe interzise

Un echipaj de jandarmerie, care se afla ieri în misiune de patrulare în zona străzii Alion, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a observat un tânăr care a manifestat un comportament suspect la vederea forțelor de ordine.
Având în vedere atitudinea tânărului care încerca să se ascundă după un bloc din apropiere, jandarmii au procedat la interceptarea și stabilirea identității acestuia.
Ca urmare a verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că asupra severineanului de 22 de ani a fost găsită o țigaretă confecționată artizanal (joint) ce conținea  materie vegetală de culoare verzuie cu miros înţepător.
A fost anunțată echipa operativă din cadrul Biroul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că țigareta găsită asupra tânărului, conținea un amestec de substanțe vegetale caracteristic drogurilor de risc.
Jandarmii au întocmit proces verbal de sesizare a organelor de urmărire penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de „cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, urmând ca organele competente să continue verificările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS