22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Unsprezece incendii stinse şi cincisprezece persoane ajutate de pompieri

Mehedinţi: Unsprezece incendii stinse şi cincisprezece persoane ajutate de pompieri

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea  a unsprezece incendii, pentru transportul de apă menajeră la ferma de animale a Mănăstirii Sf. Ana din municipiul Orşova, pentru îndepărtarea unui acoperiş desprins din cauza vântului puternic, pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier, dar şi pentru acordarea primului-ajutor unui număr de cincisprezece persoane cu probleme medicale.
Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru a stinge 11 incendii izbcunite la vegetaţie uscată, pe raza localităţilor Pădina Mare, Jidoştiţa, Nicolae Bălcescu,  Viaşu, Izvorul Aneştilor, Ponoarele, Poroina, Aurora şi Vînju Mare.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” recomandă, încă o dată, respectarea cu stricteţe a regulilor de prevenire a incendiilor. Orice început de incendiu observat trebuie anunţat la numărul unic de urgenţă 112, pentru a fi lichidat de către pompieri, înainte de a produce pagube materiale sau pierderi de vieţi omeneşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS