5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Incendiu la un adăpost de animale

Mehedinţi: Incendiu la un adăpost de animale

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a patru incendii, unul izbucnit la un adăpost de animale, celelate trei la vegetaţie uscată. Tot în această perioadă, pompierii SMURD au intervenit la 12 urgenţe medicale.

În cursul zilei de luni, 27 iulie, pompierii din cadrul Pichetului Strehaia au fost alertaţi să intervină la un incendiu care a izbucnit la un adăpost de animale, în localitatea Ciochiuţa. Aceştia s-au deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă şi au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, care a izbucnit, cel mai probabil, ca urmare a folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Flăcările au cuprins 6 caprine, circ 100 baloţi paie, 1 tonă lucernă şi 20 mp lemne.

Celelalte trei incendii s-au manifestat la vegetaţie uscată pe raza localităţilor Vânju Mare, Şimian şi Almăjel (Vlădaia). Acestea au fost stinse de pompieri după câteva ore de luptă cu flăcările. Au fost afectate de incendii peste 13 ha de vegetaţie uscată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS