10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Aproape 300 de şoferi au fost amendaţi în trafic la sfârşitul acestei săptămâni

Mehedinţi: Aproape 300 de şoferi au fost amendaţi în trafic la sfârşitul acestei săptămâni

În ultimele 24 ore, peste 300 de polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, judiciar, rutieră şi ordine publică au desfășurat o serie de acţiuni care au vizat prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.
În cadrul acţiunilor au fost aplicate 287 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 51.175 lei, 205 din acestea fiind aplicate la regimul rutier, au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii au costatat 22 infracţiuni, au indisponibilizat bunuri în valoare de 15.000 lei şi au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 4.106 lei.

Unul dintre şoferii prinşi în ilegalitate a fost un tânăr de 26 ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți,  care conduce un moped neînmatriculat fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi aflându-se sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele acestuia s-au întocmit acte de urmărire penală sub spectul săvârşirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a  unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS