21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Jandarmii asigură liniştea cetăţenilor de "Zilele Severinului"

Mehedinţi: Jandarmii asigură liniştea cetăţenilor de „Zilele Severinului”

Efective de ordine publică din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi vor fi angrenate în misiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural artistice dedicate Zilelor Severinului, eveniment ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie.

Jandarmii vor fi prezenţi, în perioada 24 – 26 aprilie, în zona de desfăşurare a activităţilor, cu precădere în zona unui hipermarket din zona Aluniş, zona de promenadă de pe strada Crişan şi zona I.C. Brătianu, unde vor avea loc o serie de concerte de muzică uşoară şi populară. Jandarmii vor acţiona în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, echipe operative de intervenţie şi prevenire a faptelor antisociale.

Având în vedere că la aceste manifestări organizatorii estimează participarea unui public numeros, în scopul prevenirii evenimentelor nedorite, Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale(genţi,poşete); să nu lase la vedere în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenţia(aparate foto-video, sume de bani, documente personale sau ale maşinii); să evite consumul excesiv de alcool; să nu depăşească limitele decenţei sociomorale în manifestările comportamentale; să evite persoanele aflate în stare de ebrietate şi să nu intre în discuţii contradictorii cu acestea, delimitându-se de orice formă de agresiune verbală sau fizică; în caz de nevoie să apeleze cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS