Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: ISU "Drobeta" recrutează candidaţi pentru şcolile de pompieri

Mehedinţi: ISU „Drobeta” recrutează candidaţi pentru şcolile de pompieri

-

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2015.
Pentru pompieri, în sesiunea din acest an, au fost scoase la concurs 156 de locuri. Dintre acestea, 48 de locuri pentru ofiţeri pompieri, în cadrul  Academiei de Politie „Al.I.Cuza”- Facultatea de Pompieri (35 locuri), Academiei Tehnice Militare (7 locuri), Academiei Forţelor Terestre (4 locuri) şi Academiei de Poliţie-Drept (2 locuri)şi 108 locuri pentru subofiţeri pompieri şi maiştri militari, în cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti din judeţul Prahova şi Şcolii
Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,Basarab I” din Piteşti (1 loc).

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi bărbaţi, cu excepţia locurilor prevăzute pentru Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie  şi pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale, unde pot candida şi femei. Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, valoarea taxei de înscriere, tematica şi bibliografia se pot obţine la Biroul Resurse Umane din cadrul ISU „Drobeta” sau pe pagina www.isumehedinti.ro, secţiunea Informare şi relaţii publice/ Carieră. Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere la Facultatea de Pompieri şi celelalte instituţii de învăţământ superior din MApN se primesc de către Biroul  Resurse Umane până la data de 29 mai a.c.,  iar pentru Şcoala de subofiţeri, până la data de 07 august a.c.
Înscrierile se fac la sediul ISU „Drobeta” din municipiul Dr.Tr.Severin, str. Portului, nr. 2, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 şi 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...