9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiPompierii mehedinţeni, în acţiune pentru salvarea bunurilor cetăţenilor

Pompierii mehedinţeni, în acţiune pentru salvarea bunurilor cetăţenilor

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în acest weekend, pentru eliminarea riscului de izbucnire a unui incendiu în urma unui accident rutier, pentru deblocarea uşii unui apartament şi stingerea a două incendii.

Vineri, două echipaje de pompeiri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru îndepărtarea pericolului de izbucnire a unui incendiu la un accident rutier produs pe DN6, pe raza localităţii Gura Văii.

În seara zilei de vineri, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit, în municipiul Drobeta Turnu Severin, str.Traian, nr. 58, pentru deblocarea uşii unui apartament ,în interiorul căruia, o persoană avea nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Pompierii au deblocat uşa pentru ca echipajul SAJ să poată acorda îngrijiri medicale.

Tot în seara zilei de vineri, două echipaje de pompieri din cadrul Pichetului Strehaia, au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în oraşul Strehaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. Incendiul izbucnit a cuprins acoperişul unei anexe gospodăreşti şi bunurile din aceasta. Pompierii au stins incendiul înainte ca acesta să producă şi alte pagube materiale. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Sâmbătă, un echipaj de pompieri, din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, a intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în municipiul Drobeta Tr. Severin, str. Aleea Aluniş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată. Incendiul a cuprins cca. 20mp vegetaţie uscată şi a fost stins de pompieri, înainte de a se extinde şi a produce pagube materiale. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic determinat de fumatul în locuri nepermise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS