Sediul RAAN din Drobeta Turnu Severin
Sediul RAAN din Drobeta Turnu Severin
Sediul RAAN din Drobeta Turnu Severin

Locuitorii din Drobeta Turnu Severin ar putea rămâne în scurt timp fără căldură. Administratorii Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) , unitate aflată în insolvenţă, au anunţat că stocul de cărbune existent în depozitul Romag Termo trebuie să asigure funcţionarea acestei sucursale, pentru a putea fi evitată o situaţie de urgenţă, cu consecinţe grave pentru severineni. De aceea, în perioada următoare RAAN va sista furnizarea agentului termic către agenţii economici care înregistrează facturi restante mai vechi de 31.12.2014 şi a apei calde menajere pentru asociaţiile de proprietari care înregistrează facturi neplătite de la data de 01.01.2013. Agentul termic va fi furnizat în continuare către şcoli, spitale, grădiniţe şi alte unităţi ce nu îşi pot desfăşura activitatea în lipsa căldurii.

Potrivit unui comunicat semnat de administratorul special şi administratorul judiciar al RAAN, agentul termic ar putea fi sistat în Drobeta Turnu Severin începând cu data de 10 martie 2015.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.