14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTermenul de depunere a proiectelor, în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Termenul de depunere a proiectelor, în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prelungit, oficial, prin ordin de ministru, termenul de depunere a proiectelor pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”. Data până la care pot fi depuse cereri de finanțare în sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+, conform ordinului nr. 1020 din 16.04.2024, este 20 mai, 2024, ora 24:00.

Decizia de prelungire a termenului de depunere a proiectelor a fost luată ca urmare a interesului manifestat de potențialii beneficiari în accesarea fondurilor disponibile în cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2024.

Consiliul Județean Gorj încurajează, pe această cale, antreprenorii din județ să își concretizeze proiectele sau ideile de proiecte, să întocmească documentațiile necesare și să le depună, având în vedere disponibilitatea MIPE de a prelungi, în funcție de interesul manifestat, termenele până la care pot fi accesate fondurile în cadrul PTJ 2021-2027.

Reiterăm, pe această cale, că interesul instituției este acela de a maximiza procentul de absorbție a fondurilor din PTJ, sprijinind orice inițiativă care contribuie la dezvoltarea și diversificarea economică la nivelul județului Gorj.

Citeşte şi: Mesaj Ro-Alert: Urs semnalat într-o gospodărie din Polovragi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS