16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiova: A zburat cu 130 de km/h pe Calea București

Craiova: A zburat cu 130 de km/h pe Calea București

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost prezenți, în ultimele 48 de ore, pe drumurile publice din județ pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. În timpul acțiunii, o tânără din Gorj a fost prinsă în timp ce conducea cu 130 de km/h, pe strada Calea București din Craiova.

Oamenii legii au folosit aparatele radar, aparatele etilotest şi aparatele drugtest, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau aleg să conducă vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

Au fost legitimate și verificate peste 480 de persoane, fiind controlate și aproximativ 390 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 280 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, peste 110 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost reținute 50 permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Tânără din Gorj, prinsă în timp ce conducea cu 130 de km/h în Craiova

O tânără de 25 de ani, din județul Gorj, a fost înregistrată de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova, cu viteza de 130 km/h (+80 km/h).

Aceasta a fost sancționată contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Înregistrat de aparatul radar, în localitatea Ișalnita, cu viteza de 118 km/h

Un bărbat de 63 de ani, din județul Gorj, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Ișalnița, cu viteza de 118 km/h (+68 km/h).

Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Citeşte şi: (VIDEO) Stadiul lucărilor la tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti a ajuns la 48%

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS