13.3 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnalize medicale gratis la o unitate a CEO

Analize medicale gratis la o unitate a CEO

Unul din prestatorii de servicii ai Complexului Energetic Oltenia, Medserv Min, va oferi analize medicale gratuit. Va fi instalat un cort în fața sediului. Aici publicul va putea să își verifice glicemia și tensiunea. Cortul va fi deservit de două asistente medicale.

Conducerea Medserv Min pregătește și un proiect pentru accesarea de fonduri europene. Scopul este achiziția de echipamente noi pentru analize medicale. Gabriel Giorgi, managerul Medserv Min Târgu Jiu, a afirmat că intenția prestatorului de servicii este de a include și alte servicii medicale în ofertă. Acest lucru presupune existența unor echipamente complexe, precum un aparat RMN și un Computer Tomograf.

„Vrem să accesăm fonduri europene și vom avea și acea contribuție proprie pentru un RMN și un CT. Sunt analize foarte căutate pe piața serviciilor medicale. Vom avea și personal pentru a opera cele două echipamente. Fie personal propriu, fie colaboratori. Vrem să nu mai fie o dependență așa de mare față de Complexul Energetic Oltenia și să avem încasări mai mari de la terți. Acum mergem bine pe kinetoterapie și pe servicii medicale la domiciliu”, a spus Gabriel Giorgi, directorul actual al Medserv Min Târgu Jiu

Organigramă nouă pentru Meserv Min Târgu Jiu

Unul dintre prestatorii de servicii ai Complexului Energetic Oltenia va beneficia de o nouă organigramă la începutul verii. Administrația societății a demarat procedurile de reorganizare la Medserv Min, dat fiind faptul că este nevoie de anumite compartimente și posturi de specialitate. Accentul va fi pus pe personalul de specialitate, respectiv din domeniul medical și un accent redus pe posturile administrative.

Gabriel Giorgi, managerul Medserv Min Târgu Jiu, a precizat că noua organigramă va fi gata la finalul lunii iunie. Procesul de reorganizare este unul de durată, din cauză că se pierde timp cu procedurile. Astfel, trebuie să fie obținute avize și de la Consiliul de Administrație și de la Adunarea Generală a Acționarilor Medserv Min. Prestatorul de servicii al Complexului Energetic Oltenia are 100 de salariați. Peste 90% este personal medical.

„Este nevoie de un proces de reorganizare la nivelul Medserv Min Târgu Jiu. Cred că până la finalul lunii iunie va fi gata totul. Pierdem timp cu avizele pentru că mergem cu noua organigramă în Consiliul de Administrație, după care avem nevoie de aprobarea Adunării Generale a Acționarilor. În mod normal, ar fi trebuit să obținem modificarea organigramei de la Consiliul de Administrație și aici să se termine totul. Dar așa este procedura acum și se pierde timp. Vrem să facem modificările necesare pentru ca organigrama să poată să fie aprobată de Consiliul de Administrație, așa cum este peste tot”, a declarat Gabriel Giorgi, managerul Medserv Min.

Girogi a precizat că o nouă organigramă este necesară pentru a avea mai multe posturi de specialitate sau pentru a transforma unele posturi administrative în posturi din domeniul medical.

Citeşte şi: Târgu Jiu: A fost pus în funcțiune noul sistem de iluminat public în zona centrală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS