19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Doi tineri, un bărbat și o femeie, au furat motorul unei mașini

Târgu Jiu: Doi tineri, un bărbat și o femeie, au furat motorul unei mașini

Doi tineri, un bărbat și o femeie, au furat motorul unei mașini, la Târgu Jiu. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați ieri de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Săcelu, despre faptul că, la data de 9 martie, persoane necunoscute i-ar fi sustras un motor auto, din curtea interioară a imobilului, situate pe o stradă din municipiu, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 5.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor responsabile şi recuperării prejudiciului. În urma cercetărilor desfășurate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat de 38 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt și o femeie de 32 de ani, care ar fi participat la săvârșirea furtului, ambii din municipiul Târgu Jiu.

Față de aceștia s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj.

Citeşte şi: Atac armat la o școală din Finlanda

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS